Fasadrenovering ROT-avdrag

Roseb AB har sedan år 1995 hjälpt företag och privatpersoner med fasadrenovering. Idag kan du ta del av en kostnadsfri rådgivning och konsultation gällande ditt projekt. Vi utför byte av fasad och fasadrenovering i Stockholm med omnejd. Du har möjlighet att utnyttja ditt ROT-avdrag för fasadrenoveringen hos oss.

 

Vårt fasadrenovering ROT-avdrag finns tillgängligt för de privatpersoner som tar del av våra tjänster. Det här betyder att du kan få ett 30% avdrag på tjänsten som du nyttjar från oss! Har du frågor om detta är du varmt välkommen att ta kontakt med oss för en kostnadsfri rådgivning.

 

Vem kan nyttja fasadrenovering ROT-avdrag?

 

Är du en privatperson som äger en bostad kan du nyttja ROT-avdraget. För att du ska kunna ta del av avdraget måste du även betala skatt, vara ägaren till fastigheten som ska renoveras och du behöver även vara minst 18 år gammal.

 

Uppfyller du grundkraven och tar du del av våra tjänster behöver du därför bara betala 70% av arbetskostnaden. De resterande 30% betalar Skatteverket åt dig!

 

Maxgränsen på ROT-avdraget är 50 000 kronor per person och per år. Tar du del av våra tjänster gällande din fasadrenovering i Stockholm, kommer vi inkludera detta avdrag i din offert som du får av oss. Det gäller också givetvis alla andra tjänster som vi erbjuder.

 

Idag erbjuder vi våra tjänster i Stockholm och omnejd. Bor du därför i Stockholm eller i områden som Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Norrmalm, Solna, Täby, Haninge, Gustavsberg, Johanneshov, Huddinge, Nacka, Djursholm, Lidingö, Sollentuna, Danderyd, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö? Då är det bara ta kontakt med oss gällande din fasadrenovering.

 

Du hittar mer information om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida. Det går också bra att kontakta oss kostnadsfritt på vår mailadress info@roseb.se, via vårt kontaktformulär eller på våra telefonnummer 08-17 90 90 och 070-236 26 19.

 

 

 

God erfarenhet av fasadrenovering

 

De hantverkare som arbetar hos oss på Roseb AB är specialiserade inom takrenovering med trä- och putsfasad. Vi erbjuder även alla olika slags renoveringar inom fastigheter, hus och ombyggnader. Det kan handla om tjänster inom fönsterrenovering, interiörmålning, takskottning, taksäkerhet och takarbete m.fl. Förutom ditt ROT-avdrag fasadrenovering kan du även använda avdraget på alla andra tjänster som vi erbjuder.

 

Roseb hjälper mer än gärna med din renovering eller din ombyggnad. Vi kan tillsammans med våra experter även erbjuda en kostnadsfri konsultation av projektet. Är du berättigad till ROT-avdraget kan du använda ditt avdrag på 30% på tjänsterna som vi utför åt dig.

 

Idag utför vi fasadrenovering i Stockholm med omnejd. Tar du kontakt med oss kan vi samtidigt erbjuda en kostnadsfri offert gällande det projekt som du vill utföra. Vi har även möjlighet att åka iväg till ditt boende fysiskt om du bor i Stockholm och närliggande orter. Vi ser alltid till att lyssna på dina önskemål och krav gällande projektet, så att du blir så nöjd som möjligt med resultatet.

FASADRENOVERING I STOCKHOLM

 

Har du funderingar eller frågor når du oss på mailadress info@roseb.se, via vårt kontaktformulär eller på telefonnummer 08-17 90 90 och mobilnummer 070-236 26 19.

 

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
Mobilnummer: 070-236 26 19
E-post: info@roseb.se

 

Adress: Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Fokus på trygghet och hållbarhet!

Kontakta oss